Impressie

Azië

Algemene Informatie

Azië en dan vooral het Verre Oosten is voornamelijk groen en heeft zovele gezichten, eeuwenoude culturen en een heerlijke keuken!

Gaat u op zoek naar uw roots in Indonesië, wilt u leren over de Rode Khmer in Cambodja of over de Chinese muur lopen, logeer in de paleizen van Maharadjahs van weleer in India. De keuze is enorm, de variëteit verbluffend.

De keuze is enorm, de variëteit verbluffend. Reis per auto met privé chauffeur, maar ook per luxe riviercruise of per exclusieve trein. Uw reis stel ik helemaal op maat voor u samen en alle reisvormen kunnen daarbij aan bod komen. Nergens is de gastvrijheid en het serviceniveau zo hoog als in het (Verre)Oosten!

impressie

Indische Oceaan

Algemene Informatie

Tropische luxe op maximaal 3 uur tijdsverschil! Dat vindt u op de eilanden in de Indische Oceaan.

Mauritius, zo groot als de provincie Utrecht en stop op de oude VOC routes naar de Oost, waardoor er een smeltkroes van culturen te vinden is, heerlijk eten, goede service en een ruime keuze aan luxe en minder luxe maar bijzondere accommodaties, fijne stranden, een heerlijke keuken en diverse prachtig gelegen golfbanen. Mauritius is bij uitstek geschikt voor een gezinsvakantie!

Seychellen; een archipel met een aantal grotere en heeeeel veel kleine eilandjes met een unieke flora en fauna waaronder de Coco de Mer palmen die nergens anders ter wereld voorkomen en de wereldberoemde rotspartijen op het strand van Anse source D’Argent op het eiland La Digue. Hier gaat u eilandhoppen of aan boord van een minicruise schip danwel catamaran de eilanden verkennen!

Malediven tot slot: één van ‘s werelds meest exclusieve bestemmingen! Per speedboot of watervliegtuig wordt naar het resort van uw keuze gebracht. Naar de Malediven reist u voor rust, luxe en de onderwaterwereld. Voor het Robinson Crusoë gevoel!

Impressie

Golfstaten

Algemene Informatie

Luxe vanaf de eigen voordeur Wilt u lekker in de watten gelegd worden op relatief korte reisafafstand per comfortabele airline, denk dan aan Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Bahrain of Oman, waar het serviceniveau hoog is, de hotels en restaurants van topkwaliteit zijn, het klimaat ‘s winters ideaal is en waar u bovendien veilig over straat kunt. Want ook veiligheid is luxe, het geeft een vrij gevoel! De mooiste winkels en fantastische golfbanen. Wilt u ook graag wat zien en beleven dan bieden we mooie privé tours aan. Deze bestemmingen kunnen onderling ook prima gecombineerd worden. Vliegt u Emirates Business of First Class dan wordt u thuis per limousine opgehaald wanneer u binnen een straal van 65 km rondom Schiphol woont. Woont u iets verder dan kunnen we de extra kilometers bijboeken.

impressie

Afrika

Algemene Informatie

Hakuna Matata!

Oog in oog met de Big Five vanuit het safarivoertuig en napraten in één van Krugers exclusieve lodges met een goed glas wijn. ‘Fly in Safari’s’ in Botswana of een fantastische groepreis van National Geographic, waarop een ‘expert’ meegaat die uitgebreid verhaalt over ‘Land und Leute’ en de diverse projecten van de National Geographic Foundation die ook bezocht worden uiteraard. Zelf rijden door Namibië of geheel verzorgd op Safari door Tanzania inclusief ballonvaart en afsluiting op de Seychellen of Zanzibar!

Impressie

Verenigde Staten & Canada

Algemene Informatie

De machtige Verenigde Staten, waar je als je van Oost naar West reist diverse klimaatzones en magnifieke landschappen doorkruist. Groot, groter, grootst! Weidse uitzichten, uitgestrekte bossen en geweldige steden; niet 1 is hetzelfde als een andere! Muziek, artistiek, ambitieus, alternatief, filmisch of juist nuchter; het is er allemaal!

Reis per luxe camper of per huurauto en logeer in fijne hotels, zak de Mississippi af per Ouderwetse stoomboot of reis per luxe trein, vaar de Inside Passage in met een cruiseschip en zie met een beetje geluk een echte beer op de weg ! Het vrije gevoel overheerst in deze landen!