Boutique luxury op Ibiza | 7 Pines Kempinski

Boutique luxury op Ibiza

7 Pines Kempinski

Weg van de partyscene, op een klif, uitkijkend op Es Vedra, een serviceniveau dat zich weet te meten met de internationale tophotels in de Golf en Azië in een intieme en relaxte sfeer, waar iedere gast zichzelf kan zijn.

Zo lig ik na een exquise lunch aan de infinity pool te genieten van het fraaie uitzicht over de zee en de eilandjes in de verte.

Het samenwerkingsverband van 7 Pines met Kempinski zorgt ervoor dat alle rituelen van het eiland; zonsondergang, bohemian hippy, cultuur en culinair onder een high class management worden samengebracht in een nuchter en ontspannen 5 ster deluxe product zonder poeha, met een geweldige sfeer!

De dames en heren van de housekeeping verplaatsen zich op elektrische bakfietsen, zodat zij niet met hun schoonmaakkarren hoeven te slepen in de bloedhitte. Dat vond ik echt een prachtige manier van goed voor je persooneel zorgen. Dat de bakfietsen van Nederlandse makelij zijn is natuurlijk helemaal leuk om te horen!

De Spa with a view is helemaal ‘one of a kind’ en als klapstuk heeft het resort een drietal jachten in beheer, die voor zowel gecaterde dag- als overnachtingscruises kunnen worden geboekt..Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder aangenaam verrast ben vandaag !

Wil je dit zelf ervaren, laat het me dan weten. Vliegen kan met Transavia, die ondanks alle coronagekte mij vandaag ook fantastisch uit de brand geholpen hebben met een uitdaging in een bestaande boeking, tot vervoer per privéjet en deur-tot-deur service..

Voor elk wat wils dus ! Bel voor meer informatie en een geheel ontzorgde vakantie, zeker ook in coronatijd.
Kom in contact als je meer wilt weten

Uw reis en het Corona Virus

Het Corona virus houdt ons al even in zijn greep. Alle reizen zijn voorlopig tot en met 29 mei a.s.. geannuleerd en hiervoor worden vouchers uitgegeven.

Ik bekijk de boekingen per maand en op volgorde van vertrekdatum en zal ik in overleg met u uw geboekte reis in zijn geheel naar een later tijdstip omboeken, danwel de vouchers aanvragen, welke u op een later tijdstip kunt inwisselen voor een nieuwe reis. Elke boeking is anders, dus ook hier maatwerk, waarin we met elkaar bekijken wat de beste oplossing is.