Boutique luxury op Ibiza | 7 Pines Kempinski

Boutique luxury op Ibiza

7 Pines Kempinski

Weg van de partyscene, op een klif, uitkijkend op Es Vedra, een serviceniveau dat zich weet te meten met de internationale tophotels in de Golf en Azië in een intieme en relaxte sfeer, waar iedere gast zichzelf kan zijn.

Zo lig ik na een exquise lunch aan de infinity pool te genieten van het fraaie uitzicht over de zee en de eilandjes in de verte.

Het samenwerkingsverband van 7 Pines met Kempinski zorgt ervoor dat alle rituelen van het eiland; zonsondergang, bohemian hippy, cultuur en culinair onder een high class management worden samengebracht in een nuchter en ontspannen 5 ster deluxe product zonder poeha, met een geweldige sfeer!

De dames en heren van de housekeeping verplaatsen zich op elektrische bakfietsen, zodat zij niet met hun schoonmaakkarren hoeven te slepen in de bloedhitte. Dat vond ik echt een prachtige manier van goed voor je persooneel zorgen. Dat de bakfietsen van Nederlandse makelij zijn is natuurlijk helemaal leuk om te horen!

De Spa with a view is helemaal ‘one of a kind’ en als klapstuk heeft het resort een drietal jachten in beheer, die voor zowel gecaterde dag- als overnachtingscruises kunnen worden geboekt..Ik kan alleen maar zeggen dat ik bijzonder aangenaam verrast ben vandaag !

Wil je dit zelf ervaren, laat het me dan weten. Vliegen kan met Transavia, die ondanks alle coronagekte mij vandaag ook fantastisch uit de brand geholpen hebben met een uitdaging in een bestaande boeking, tot vervoer per privéjet en deur-tot-deur service..

Voor elk wat wils dus ! Bel voor meer informatie en een geheel ontzorgde vakantie, zeker ook in coronatijd.
Kom in contact als je meer wilt weten

Uw reis en het Corona Virus

Het Corona virus houdt ons al even in zijn greep. Alle reizen zijn voorlopig tot en met 31 augustus a.s. geannuleerd en alle reizen zijn inmiddels omgeboekt of men heeft vouchers danwel een refund ontvangen. Het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken staat voor reizen buiten Europa nog altijd op oranje, uitsluitend noodzakelijke reizen, wat mij betreft in een aantal gevallen echt niet meer nodig, maar we zullen het nog even af moeten wachten. Om die reden worden er op dit moment nog geen nieuwe reizen aangeboden met vertrek tot en met eind september.

Mocht het advies ook voor oktober nog oranje blijven, dan bekijk ik de boekingen  op volgorde van vertrekdatum en zal ik in overleg met u uw geboekte reis 1. danwel uitvoeren met geldende restricties van dat moment, 2. in zijn geheel naar een later tijdstip omboeken, danwel de vouchers aanvragen, welke u op een later tijdstip kunt inwisselen voor een nieuwe reis of 3. Uw reis omzetten naar een bestemming waarvoor een geel reisadvies geldt, zoals bijvoorbeeld de Antillen of een reis binnen Europa. Elke boeking is anders, dus ook hier maatwerk, waarin we met elkaar bekijken wat de beste oplossing is.