Bekijk het vanaf het water

Jacht Vakantie | DKTS Travel Agency

Wil je bijzondere bestemmingen vanaf het water bekijken in klein gezelschap dan bestaat de superleuke mogelijkheid om jouw reis te combineren met het huren van een hut op een catamaran of klein jacht. Prima betaalbaar en een hele leuke manier om bijvoorbeeld te Seychellen te ontdekken.

Weekje op het water en een weekje op het land! Vanzelfsprekend kunnen de jachten ook in zijn geheel gecharterd worden.

Vraag eens naar de mogelijkheden!
Info@dkts.nl – 0168-370208

Uw reis en het Corona Virus

Het Corona virus houdt ons al even in zijn greep. Alle reizen zijn voorlopig tot en met 29 mei a.s.. geannuleerd en hiervoor worden vouchers uitgegeven.

Ik bekijk de boekingen per maand en op volgorde van vertrekdatum en zal ik in overleg met u uw geboekte reis in zijn geheel naar een later tijdstip omboeken, danwel de vouchers aanvragen, welke u op een later tijdstip kunt inwisselen voor een nieuwe reis. Elke boeking is anders, dus ook hier maatwerk, waarin we met elkaar bekijken wat de beste oplossing is.