Bekijk het vanaf het water

Jacht Vakantie | DKTS Travel Agency

Wil je bijzondere bestemmingen vanaf het water bekijken in klein gezelschap dan bestaat de superleuke mogelijkheid om jouw reis te combineren met het huren van een hut op een catamaran of klein jacht. Prima betaalbaar en een hele leuke manier om bijvoorbeeld te Seychellen te ontdekken.

Weekje op het water en een weekje op het land! Vanzelfsprekend kunnen de jachten ook in zijn geheel gecharterd worden.

Vraag eens naar de mogelijkheden!
Info@dkts.nl – 0168-370208

Uw reis en het Corona Virus

Het Corona virus houdt ons al even in zijn greep. Alle reizen zijn voorlopig tot en met 31 augustus a.s. geannuleerd en alle reizen zijn inmiddels omgeboekt of men heeft vouchers danwel een refund ontvangen. Het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken staat voor reizen buiten Europa nog altijd op oranje, uitsluitend noodzakelijke reizen, wat mij betreft in een aantal gevallen echt niet meer nodig, maar we zullen het nog even af moeten wachten. Om die reden worden er op dit moment nog geen nieuwe reizen aangeboden met vertrek tot en met eind september.

Mocht het advies ook voor oktober nog oranje blijven, dan bekijk ik de boekingen  op volgorde van vertrekdatum en zal ik in overleg met u uw geboekte reis 1. danwel uitvoeren met geldende restricties van dat moment, 2. in zijn geheel naar een later tijdstip omboeken, danwel de vouchers aanvragen, welke u op een later tijdstip kunt inwisselen voor een nieuwe reis of 3. Uw reis omzetten naar een bestemming waarvoor een geel reisadvies geldt, zoals bijvoorbeeld de Antillen of een reis binnen Europa. Elke boeking is anders, dus ook hier maatwerk, waarin we met elkaar bekijken wat de beste oplossing is.